StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
En av våra absoluta favoriter för fine dining. Michelinfolket har av någon mystisk och dunkel anledning (Deep State?) ännu aldrig besökt dem. Vi besöker dem varje månad. Menyn är alltid ny, genomarbetad, ambitiös och säsongsbetonad. Maten är sensitivt tillredd där råvarorna får skina på scenen.
Borde rimligtvis ha två stjärnor.
Sommelier i världsklass: Umemoto san.
Bilder från vårt besök fredag 2 sep, 2022. Många fler besök finns dokumenterade på vårt Instagram @japanmat
En rätt fotades ej, en spaghetti Bolognese på hjort. Gott men estetiken saknades i själva presentationen.
Liten aptitretare på majs och uni. Oändligt gott!
Deras signatur: bröd-ruccola-parmaskinka-olja.
Tai - havsruda. Carpaccio med gazpacho på tomater och selleri. Avocado gömmer sig under ekipaget.
Deras signaturbröd samman med en riktigt bra olivolja...
Kvällens vinnare! Mycket tunn pasta, AYU
("Forell") och edamame - gröna sojabönor.
Fiskrätten.
Kötträtten: gris från Okinawa.
Kall yoghurt med druvor i sås av röda bär.
Liten ostbricka.
Dessert.
Dill passar till mer än vad man kan tro!
Borde rimligtvis ha två stjärnor.
Sommelier i världsklass: Umemoto san.
Bilder från vårt besök fredag 2 sep, 2022. Många fler besök finns dokumenterade på vårt Instagram @japanmat
En rätt fotades ej, en spaghetti Bolognese på hjort. Gott men estetiken saknades i själva presentationen.
Liten aptitretare på majs och uni. Oändligt gott!
Deras signatur: bröd-ruccola-parmaskinka-olja.
Tai - havsruda. Carpaccio med gazpacho på tomater och selleri. Avocado gömmer sig under ekipaget.
Deras signaturbröd samman med en riktigt bra olivolja...
Kvällens vinnare! Mycket tunn pasta, AYU
("Forell") och edamame - gröna sojabönor.
Fiskrätten.
Kötträtten: gris från Okinawa.
Kall yoghurt med druvor i sås av röda bär.
Liten ostbricka.
Dessert.
Dill passar till mer än vad man kan tro!
Last edited: