Mattias Schyberg
Administratör
Alltid trevligt när det händer lite i Göteborg mellan varven. Jag kommer självklart besöka evenemanget.
VI KÖR VIDARE PÅ SUCCÉN FRÅN FÖRRA ÅRET!
Sommelierernas Dag blir två dagar även i år. Lördagen innan mässdagen blir en dag då vi åter håller kunskapens fana högt. Vi erbjuder tolv (12!) olika provningar, seminarier, Master Classes, vad vi nu ska kalla dem. Med inbjudna gäster från när och fjärran, som alla har det gemensamt att de har något de kan mycket om och en vilja att dela med sig av sina kunskaper. Med ett skiftande spektra av ämnen, där alla kan hitta något som intresserar.
Några exempel: Brian Maloney från Buena Vista Winery i Sonoma vill visa upp storheten hos Zinfandel, David Andelius från Hilda Nilssons Ost talar om riktig ost och vad som passar och inte passar till, Madeleine Stenwreth, Master of Wine, bjuder in oss till att utforska Malbec. John Söderberg, prisbelönt bartender på Steampunk Bar, berättar om drinkblandning och dess utveckling från tidigt nittonhundratal till i morgon. Claudia SchützeSchug, European Ambassador for California Wine Institute, håller två Master Classes om PinotNoir och Cabernet Sauvignon. Var står Svenskt Vin idag? - de kommer och berättar! Och allas vår favorit – Michel Jamais kommer tillbaka. Denna gång föreläser han om Oregon. Och ett par till. Kolla vår hemsida!
Vi har denna dag den stora glädjen att hälsa alla dryckesintresserade välkomna! Du behöver inte vara yrkesverksam i branschen. Ett intresse för goda drycker och lite nyfikenhet räcker.
Plats: Clarion Hotel Post
Tid: 6 februari, kl 12 – 18
Biljetter: http://sommelierernasdag.se/boka-biljetter/
Mer information och möjlighet att köpa biljetter finner du på vår hemsida www.sommelierernasdag.se
VI KÖR VIDARE PÅ SUCCÉN FRÅN FÖRRA ÅRET!
Sommelierernas Dag blir två dagar även i år. Lördagen innan mässdagen blir en dag då vi åter håller kunskapens fana högt. Vi erbjuder tolv (12!) olika provningar, seminarier, Master Classes, vad vi nu ska kalla dem. Med inbjudna gäster från när och fjärran, som alla har det gemensamt att de har något de kan mycket om och en vilja att dela med sig av sina kunskaper. Med ett skiftande spektra av ämnen, där alla kan hitta något som intresserar.
Några exempel: Brian Maloney från Buena Vista Winery i Sonoma vill visa upp storheten hos Zinfandel, David Andelius från Hilda Nilssons Ost talar om riktig ost och vad som passar och inte passar till, Madeleine Stenwreth, Master of Wine, bjuder in oss till att utforska Malbec. John Söderberg, prisbelönt bartender på Steampunk Bar, berättar om drinkblandning och dess utveckling från tidigt nittonhundratal till i morgon. Claudia SchützeSchug, European Ambassador for California Wine Institute, håller två Master Classes om PinotNoir och Cabernet Sauvignon. Var står Svenskt Vin idag? - de kommer och berättar! Och allas vår favorit – Michel Jamais kommer tillbaka. Denna gång föreläser han om Oregon. Och ett par till. Kolla vår hemsida!
Vi har denna dag den stora glädjen att hälsa alla dryckesintresserade välkomna! Du behöver inte vara yrkesverksam i branschen. Ett intresse för goda drycker och lite nyfikenhet räcker.
Plats: Clarion Hotel Post
Tid: 6 februari, kl 12 – 18
Biljetter: http://sommelierernasdag.se/boka-biljetter/
Mer information och möjlighet att köpa biljetter finner du på vår hemsida www.sommelierernasdag.se