StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Här är mina snygga diagram.
De målar upp en både objektiv och tydlig bild av min smak. Combon Syrah-Grenache står dock på kraftfull tillväxt!
Inga bubblor, ingen PN, ingen Chard... Jag är en fri man
Konstaterar krasst att "Past Drinking Window" enligt gammal amerikansk sed motsvarar viner som är på väg att tappa bäbishullet... Om dessa plebejernas galenskapsgissningar vore mer sanna än Q Anon, ja, då skulle jag ständigt ploppa oxidationsmonster. Men, som Robert F. Kennedy Jr. skulle ha sagt det: "Nästan alla konspirationsteorier har bevisats vara sanna!"
Frankofili är en finfin fili.
För oj så många olika spännande uttryck som frodas i detta multikulturellt, gastronomigalet underbara land. Tänk ändå att det var fransoserna som uppfann individens frihet och kombon av en ostsort med en brödtyp för fler än varje medborgare. Jmf Sverige: Sirapslimpa och Hushållsost. (Notera: försök till humor på självdistans!). Man kan se på de tre huvudingredienserna i olika kök och konstatera hur mycket kreativitet som generationer av kreativa köksgenier knådat in i paltarna. Tre exempel:
Rött på 5 av 6 pallplatser!
Inte oväntat. Och vitt får en mycket välförtjänt silvermedalj.
- Men, de vita är ju så billiga! sa Bill.
- Men, de vita är ju så billiga! sa Bull.
Bra! Då har jag ju råd köpa lådvis av de allra bästa och har pengar över till fine dining!
Iaf om man tänker kvalitet före etikett. En fäbless för Pais Nantaïs hjälper förvisso en hel del.
Dessa underbaringar mitt bidrag till att ha en massa överkomlig Bourgogne av högsta kvalisort i källarna
De målar upp en både objektiv och tydlig bild av min smak. Combon Syrah-Grenache står dock på kraftfull tillväxt!
Inga bubblor, ingen PN, ingen Chard... Jag är en fri man

Konstaterar krasst att "Past Drinking Window" enligt gammal amerikansk sed motsvarar viner som är på väg att tappa bäbishullet... Om dessa plebejernas galenskapsgissningar vore mer sanna än Q Anon, ja, då skulle jag ständigt ploppa oxidationsmonster. Men, som Robert F. Kennedy Jr. skulle ha sagt det: "Nästan alla konspirationsteorier har bevisats vara sanna!"
Frankofili är en finfin fili.
För oj så många olika spännande uttryck som frodas i detta multikulturellt, gastronomigalet underbara land. Tänk ändå att det var fransoserna som uppfann individens frihet och kombon av en ostsort med en brödtyp för fler än varje medborgare. Jmf Sverige: Sirapslimpa och Hushållsost. (Notera: försök till humor på självdistans!). Man kan se på de tre huvudingredienserna i olika kök och konstatera hur mycket kreativitet som generationer av kreativa köksgenier knådat in i paltarna. Tre exempel:
- Frankrike: mjölk, vete och druvor.
- Japan: ris, sojabönor och rättika.
- Sverige: potatis, råg och strömming.
Rött på 5 av 6 pallplatser!
Inte oväntat. Och vitt får en mycket välförtjänt silvermedalj.
- Men, de vita är ju så billiga! sa Bill.
- Men, de vita är ju så billiga! sa Bull.
Bra! Då har jag ju råd köpa lådvis av de allra bästa och har pengar över till fine dining!
Iaf om man tänker kvalitet före etikett. En fäbless för Pais Nantaïs hjälper förvisso en hel del.
Dessa underbaringar mitt bidrag till att ha en massa överkomlig Bourgogne av högsta kvalisort i källarna
