Vino fino
Medlem
På Napolyon, Grev Turegatan 15, mitt i den gyllene triangelns absoluta armode och avsaknad av riktig haute cuisine...
Det beställdes fyra ostron och en kyckling "Creusett" vilket visade sig vara kyckling i ugnsform Le Creuset samt en entrecote med märg.
Det första som förtjänas nämnas var den usla servicen vid ankomst med ett avmätt ointresserat varsågodattvänta-medan-jag-gör-ingenting-på-min-löjliga-Macbook. Som nummer två kan jag också nämna den usla servicen vid bordet och väntetiderna mellan beställd apertif och exekverad apertif (samtidigt med förrätten) och analfabetiska vinkunskaper. Sist men inte minst vill jag nämna den usla servicen som inte frågade utan dukade av vin och mat innan vi var klara (jag var tvungen att låsa fast hans arm och be honom tagga ned).
Maten var acceptabel för prisklassen men jag gör det bättre hemma. Helhetsupplevelsen hade kunnat vara OK om servisen hade varit professionell och med ett uns social förmåga men här fick gästerna betala för en dryg och hyperaktiv kypare som borde förpassas till ett annat yrke (sopåkare?).
Notan för mig och damen gick lös på 1600 bagare vilket inkluderade 1 flaska vin, 2 apertifer (som serverades samtidigt med förrätten), 1 förrätt, 2 huvudrätter, och 2 kaffe. Restaurang-Sverige i all sin fantastiska glans...
Betyg? 2,5 av 5 möjliga där 3 är godkänt.
Det beställdes fyra ostron och en kyckling "Creusett" vilket visade sig vara kyckling i ugnsform Le Creuset samt en entrecote med märg.
Det första som förtjänas nämnas var den usla servicen vid ankomst med ett avmätt ointresserat varsågodattvänta-medan-jag-gör-ingenting-på-min-löjliga-Macbook. Som nummer två kan jag också nämna den usla servicen vid bordet och väntetiderna mellan beställd apertif och exekverad apertif (samtidigt med förrätten) och analfabetiska vinkunskaper. Sist men inte minst vill jag nämna den usla servicen som inte frågade utan dukade av vin och mat innan vi var klara (jag var tvungen att låsa fast hans arm och be honom tagga ned).
Maten var acceptabel för prisklassen men jag gör det bättre hemma. Helhetsupplevelsen hade kunnat vara OK om servisen hade varit professionell och med ett uns social förmåga men här fick gästerna betala för en dryg och hyperaktiv kypare som borde förpassas till ett annat yrke (sopåkare?).
Notan för mig och damen gick lös på 1600 bagare vilket inkluderade 1 flaska vin, 2 apertifer (som serverades samtidigt med förrätten), 1 förrätt, 2 huvudrätter, och 2 kaffe. Restaurang-Sverige i all sin fantastiska glans...
Betyg? 2,5 av 5 möjliga där 3 är godkänt.