Jos
Medlem
Nån som har något bra standardrecept? Brukar själv bara köra creme fraiche, löjrom och lite salt. Ibland lite finhackad rödlök i också. @Jimmy Forsman kanske?
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Smörstekt bröd är en självklarhet till kalixlöjrom hos mig men jag tar alltid smetana istället för gräddfil och finhackad charlottenlök (jag tycker rödlöken är för stark) samt en dillkvist. Till detta dricker jag gärna Meursault 1cru, Puligny Montrachet eller en sjysst Champagne.
charlottenlök
charlottenlök
Sen var det ju en dip som efterfrågades, inte hur man gör löjromstoast
Jag en hemsk människa men jag kan inte låta bli (förlåt): Charlotte har inget med löken att göra; schalottenlök!
Sen var det ju en dip som efterfrågades, inte hur man för löjromstoast
Har inte gjort löjromsdipp men hade nog gjort som du redan gör men med ovan nämnda lök. För bästa resultat ska det vara löjrom från Kalix. Har parallellprovat med löjrom från Vänern och USA och det är skillnad.
Fruktansvärt outtömmande svar men ibland måste man låta sin inre besserwisser/språkpolis få kika fram
Kusligt! Ja trodde först det var Matlen som snyggat till sig och sedan ändrat namn igen...
inte hur man för löjromstoast
Jag antar att du menar hur man GÖR en löjromstoast.en ibland måste man låta sin inre besserwisser/språkpolis få kika fram
Hade inte du reagerat så hade jag gjort det Vi kanske ska sätta upp en språkpolisstyrka på finewinesJag en hemsk människa men jag kan inte låta bli (förlåt): Charlotte har inget med löken att göra; schalottenlök!
Sen var det ju en dip som efterfrågades, inte hur man för löjromstoast
Har inte gjort löjromsdipp men hade nog gjort som du redan gör men med ovan nämnda lök. För bästa resultat ska det vara löjrom från Kalix. Har parallellprovat med löjrom från Vänern och USA och det är skillnad.
Fruktansvärt outtömmande svar men ibland måste man låta sin inre besserwisser/språkpolis få kika fram
Jag antar att du menar hur man GÖR en löjromstoast.
Ibland gör även en språkpolis feltramp
Det man kan undra över ditt outtömmande svar. Vad du menar med ovan nämnda lök? Är det rödlök eller charlottenlök du avser?
Hade inte du reagerat så hade jag gjort det Vi kanske ska sätta upp en språkpolisstyrka på finewines
Jag en hemsk människa men jag kan inte låta bli (förlåt): Charlotte har inget med löken att göra; schalottenlök!
Sen var det ju en dip som efterfrågades, inte hur man för löjromstoast
Har inte gjort löjromsdipp men hade nog gjort som du redan gör men med ovan nämnda lök. För bästa resultat ska det vara löjrom från Kalix. Har parallellprovat med löjrom från Vänern och USA och det är skillnad.
Fruktansvärt outtömmande svar men ibland måste man låta sin inre besserwisser/språkpolis få kika fram
En chansning som inte ja har testat ännu men kanske riva ner lite parmesan? ytte pytte baraHädiskt eller inte, tror nog att det löjromdippas chips utanför östermalm också! Eller ja det gör det ju, jag bor ju inte där. Håller med om rödlöken btw. Har börjat hoppa över den i dippen och även till vanlig löjromstoast. I alla fall om jag har en bättre Champagne till.
Sen var det faktiskt när jag googlade och hittade recept på löjromsdipp som jag blev nyfiken, det var ju något där det var majjo och vitlök(?) i om jag inte minns fel, - lät sådär. Men det var då jag blev nyfiken på om någon annan hade tips än vanliga med enbart creme fraiche.
Har inte gjort löjromsdipp men hade nog gjort som du redan gör men med ovan nämnda lök. För bästa resultat ska det vara löjrom från Kalix. Har parallellprovat med löjrom från Vänern och USA och det är skillnad.
Det enda rätta ;-)När jag köpte löjrom från Vänern och USA slutade det med att jag fick kasta den.
Vi köper bara Kalixlöjrom och brukar beställa något kg åt gången.