This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Folk menar nog i allmänhet champagne producerad i någon av de gamla Sovjetrepublikerna, t.ex. Ryssland och Ukraina. På Sovjettiden hette den Sovetskoye Shampanskoye, men det finns säkert fler varumärken idag. Jag har inte provat själv men jag har läst att den är ungefär lika söt som tokaj...
Folk menar nog i allmänhet champagne producerad i någon av de gamla Sovjetrepublikerna, t.ex. Ryssland och Ukraina. På Sovjettiden hette den Sovetskoye Shampanskoye, men det finns säkert fler varumärken idag. Jag har inte provat själv men jag har läst att den är ungefär lika söt som tokaj...
Håller helt med. iransk kaviar är betydligt bättre med mindre sälta.
Kommer fortfarande ihåg skräcken när jag glömt 100g Beluga, som jag fått av en Iransk vän, för länge i kylen. Det gröna som växte gjorde ingen människa glad.
Måste dock säga att löjrom inte är helt fel heller
Kommer fortfarande ihåg skräcken när jag glömt 100g Beluga, som jag fått av en Iransk vän, för länge i kylen. Det gröna som växte gjorde ingen människa glad.