Lambo
Medlem
Kan varmt rek den fantastiska 2 stjärniga restaurangen och slottshotellet Parc des Eaux-Vives i Geneve. Hade nöjet att äta middag där i helgen och måste bara åka tillbaka vid tilläfälle för att bo i en av deras fantastiska gästrum. Ett måste för den som besöker Geneve.
Första rätten var pilgrimsmusslor med nått slags rödbetskum och svart tryffel. Sjukt bra! I klass med musslorna jag åt på Gordon Ramsay i NY och det är dom bästa pilgrimmarna jag avnjutit!
Andra rätten var odlad störkaviar med nån skum spagetti potatis och tillbehör. Kaviarn var så goooood, nästan synd att servera den med tillbehör.
Huvudrätten blev det milk-fed lamb. Vet inte om det menas att lammet e uppfött bara på mjölk eller så men oj oj så mört och smakrikt köttet var.
Till dett drack vi Bollinger Magnum rakt av. Till dessert delade vi på en VV rosé-88. Sistnämnda var enormt bra men förvånansvärt pigg. Känns som att vanliga VV-88 är betydligt mer mogen, nästa övermogen ibland. Måste få tag i nån 88:a rose och testa mot vanliga.
Första rätten var pilgrimsmusslor med nått slags rödbetskum och svart tryffel. Sjukt bra! I klass med musslorna jag åt på Gordon Ramsay i NY och det är dom bästa pilgrimmarna jag avnjutit!
Andra rätten var odlad störkaviar med nån skum spagetti potatis och tillbehör. Kaviarn var så goooood, nästan synd att servera den med tillbehör.
Huvudrätten blev det milk-fed lamb. Vet inte om det menas att lammet e uppfött bara på mjölk eller så men oj oj så mört och smakrikt köttet var.
Till dett drack vi Bollinger Magnum rakt av. Till dessert delade vi på en VV rosé-88. Sistnämnda var enormt bra men förvånansvärt pigg. Känns som att vanliga VV-88 är betydligt mer mogen, nästa övermogen ibland. Måste få tag i nån 88:a rose och testa mot vanliga.