Hej hopp!
Hur gör ni när ni ska servera era viner för att de ska serveras vid rätt temperatur?
Jag har hört att vita viner ska man ta ut ur kylskåpet ca 30 minuter innan servering, och röda viner ska man ställa in i kylskåpet ca 30 minuter innan servering.
Jag har mina röda viner stående ovanför skafferiet, där är det ca 17 grader. Det tycker jag är en ganska behaglig temperatur på rött vin!
Vitt vin, rosé och mousserande så följer jag "30 minuters regeln" nämnd ovan.
Hur gör ni när ni ska servera era viner för att de ska serveras vid rätt temperatur?
Jag har hört att vita viner ska man ta ut ur kylskåpet ca 30 minuter innan servering, och röda viner ska man ställa in i kylskåpet ca 30 minuter innan servering.
Jag har mina röda viner stående ovanför skafferiet, där är det ca 17 grader. Det tycker jag är en ganska behaglig temperatur på rött vin!
Vitt vin, rosé och mousserande så följer jag "30 minuters regeln" nämnd ovan.