Har inte det exakta receptet här men ska ordna det...förra året så gjorde jag nästan alltid gazpachon själv, hittills i år så har latheten gjort att jag köpt färdig, den färdiga är faktiskt väldigt bra, dessutom har man en 4-5 olika att välja mellan i butik.
Nåt sånt här är receptet, grovt höftat
Tomater 5-8 st (beroende på storlek)
Grön paprika 1 st
Vitlök 1 klyfta
Vinäger (jag använder sherry) 0,5 dl
Olivolja, en hel del, men som du själv önskar
Bröd, som man blöter, ungefär insidan av en halv baguette
Cirkus 0,5 liter vatten, eller is om du tänkt äta den direkt (mängd beroende på hur lös du vill ha den)
Bra med salt, snåla inte
Mixa allt, sila så den blir helt slät. Sen finst det hur många olika recept som helst, en del använder gurka eller/lök i också, jag hoppar dock det. Många hoppar också brödet, som sagt så finns det hur många varianter som helst.