Det jag försöker göra är att pröva de stora olika druvorna innan jag ger mig in på mer nischade distrikt/områden/tillverkningsprocesser. Just nu har jag hoppat hej vilt mellan mina olika val av vilket vin jag ska köpa. Jag har mer eller mindre gått på systembolagets rekommendationer utan att ifrågasätta det. Det har blivit Shiraz, Cabernet, Merlot, Gamay, Sangiovese, nero d'avola, greneche, Zinfandel och Ripasso.
Jag har mina olika betyg på de olika vinerna. Men som sagt. Jag vet inte om jag kanske bara borde köpa Cabernet från tio olika producenter för att bara lära känna en druva åt gången innan jag går över till nästa..?
Vad brukar ni tänka på när ni köper viner för att konsumera omgående?
Jag har mina olika betyg på de olika vinerna. Men som sagt. Jag vet inte om jag kanske bara borde köpa Cabernet från tio olika producenter för att bara lära känna en druva åt gången innan jag går över till nästa..?
Vad brukar ni tänka på när ni köper viner för att konsumera omgående?