Hej!
Samma fråga som ställts tidigare typ, men menyn ny.
Fest för 60 personer. Jag har blivit ombedd att komma med vintips.
Grundkrav är att det ska finnas på bolaget med ganska kort varsel. Typ 100-150 kr flaskan är önskvärd budget. Gärna lägre...
Blir cremant som välkomstbubbel.
Till förrätt Laxcarpaccio. Lax med olivolja och pinjenötter. Jag tänkte kanske vit rioja? https://www.systembolaget.se/dryck/vita-viner/tobia-275601
Huvudrätt är somrig buffe: Typ citronmarinerad kyckling, persilja- och parmesanbakad lax, sparrispaj och diverse sallader. Samma vita men tillägg av ett schysst rött.
Har ni tips, synpunkter och ideer blir jag tacksam.
Samma fråga som ställts tidigare typ, men menyn ny.
Fest för 60 personer. Jag har blivit ombedd att komma med vintips.
Grundkrav är att det ska finnas på bolaget med ganska kort varsel. Typ 100-150 kr flaskan är önskvärd budget. Gärna lägre...
Blir cremant som välkomstbubbel.
Till förrätt Laxcarpaccio. Lax med olivolja och pinjenötter. Jag tänkte kanske vit rioja? https://www.systembolaget.se/dryck/vita-viner/tobia-275601
Huvudrätt är somrig buffe: Typ citronmarinerad kyckling, persilja- och parmesanbakad lax, sparrispaj och diverse sallader. Samma vita men tillägg av ett schysst rött.
Har ni tips, synpunkter och ideer blir jag tacksam.