Mattias Schyberg
Administratör
Frugan hade tänkt att fixa lite chicken fajitas ikväll. Lite lagom chilikryddat med sötsur salsa, guacamole, pico de gallo, cheddarost och tortillachips.
Rent spontant så säger instinkten att det borde bli aktuellt att ta fram en fruktig och blommig Riesling med ett stänk restsötma, och det kan jag absolut tänka mig, men hade gärna haft ett rödvin också.
Så, tips på både rött och vitt till denna rätt, helst tillgängligt att hämta upp på SB redan idag. Gärna ett vin som ni har provat och kvalitetssäkrat i någon mån. Helst inte över 300 pix (runt 200 känns lagom). Bespar mig gärna kommentarer om öl, vilket är en no brainer.
Jag kräver alltså ingen perfect match till maten, hellre då att det är en chansning med potential och om det skiter sig är ett gott vin för sig själv.
Tack på förhand!
Rent spontant så säger instinkten att det borde bli aktuellt att ta fram en fruktig och blommig Riesling med ett stänk restsötma, och det kan jag absolut tänka mig, men hade gärna haft ett rödvin också.
Så, tips på både rött och vitt till denna rätt, helst tillgängligt att hämta upp på SB redan idag. Gärna ett vin som ni har provat och kvalitetssäkrat i någon mån. Helst inte över 300 pix (runt 200 känns lagom). Bespar mig gärna kommentarer om öl, vilket är en no brainer.
Jag kräver alltså ingen perfect match till maten, hellre då att det är en chansning med potential och om det skiter sig är ett gott vin för sig själv.
Tack på förhand!