Har tänkt mig testa detta:
Inledning, lite västerbottensostkex med cocktail kapris
Förrätt
Murkelsoppa med smak av tryffel med Allerumflarn(allerumpräst och rosmarin).
Huvudrätt
Baconlindad stekt hälleflundra med rödvinssås serverat med rotsaker och klyftpotatis
Efterrätt:
Semifreddo di mascarpone e miele con mele in vaniglia
Efteråt blir det sannolikt lite ost&kex
Har en viss aning men är tacksam för lite stöd......
Inledning, lite västerbottensostkex med cocktail kapris
Förrätt
Murkelsoppa med smak av tryffel med Allerumflarn(allerumpräst och rosmarin).
Huvudrätt
Baconlindad stekt hälleflundra med rödvinssås serverat med rotsaker och klyftpotatis
Efterrätt:
Semifreddo di mascarpone e miele con mele in vaniglia
Efteråt blir det sannolikt lite ost&kex
Har en viss aning men är tacksam för lite stöd......