Elvis
Medlem
En god vän ska arrangera en fest och har bett om vintips till en trerätters:
Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter, parmesan, balsamicoglace
*
Portvinsglaserat ankbröst med vit sparris och dragonolja
*
Kakao-pannacotta med flamberad mango, björnbär och musoradokex
(Har ingen aning om vad musoradokex är...)
Spontant tycker jag själv att det borde passa med champagne till förrätten. Vad tycker ni? Och vad skulle ni rekommendera till huvud- och efterrätten? Festen är om två veckor så vi är begränsade till utbudet på SS.
Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter, parmesan, balsamicoglace
*
Portvinsglaserat ankbröst med vit sparris och dragonolja
*
Kakao-pannacotta med flamberad mango, björnbär och musoradokex
(Har ingen aning om vad musoradokex är...)
Spontant tycker jag själv att det borde passa med champagne till förrätten. Vad tycker ni? Och vad skulle ni rekommendera till huvud- och efterrätten? Festen är om två veckor så vi är begränsade till utbudet på SS.