FredrikHäll
Medlem
Jag är lite kluven över vinmatchning till följande rätt, "Rullad fläskfilé med höstprimörer och timjansås".
http://foodiesthlm.blogspot.com/2009/08 ... r-och.html
Om det snart går att få tag på lite vettiga vårgrönsaker så lär höstprimörerna ersättas.
Tillbehören är såpass lätta att jag sneglar åt något kraftigare vitt, men det skulle nog även kunna funka med slankare rött.
Men mer specifikt än så?
Finns det några detaljer i receptet som skulle lämpa sig särskilt väl till något väl valt vin? Eller tips på justering som gör matchning bättre/enklare?
http://foodiesthlm.blogspot.com/2009/08 ... r-och.html
Om det snart går att få tag på lite vettiga vårgrönsaker så lär höstprimörerna ersättas.
Tillbehören är såpass lätta att jag sneglar åt något kraftigare vitt, men det skulle nog även kunna funka med slankare rött.
Men mer specifikt än så?
Finns det några detaljer i receptet som skulle lämpa sig särskilt väl till något väl valt vin? Eller tips på justering som gör matchning bättre/enklare?