Patrik Sellin
fd Innertällmo Bryggeri
10:04 beslöt jag att ge upp Skurfberg på förhand och satsade på Rotsbank istället. Slapp besvikelsenUpplagt för besvikelse när man ställer in sig på vinet med minst antal flaskor
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
10:04 beslöt jag att ge upp Skurfberg på förhand och satsade på Rotsbank istället. Slapp besvikelsenUpplagt för besvikelse när man ställer in sig på vinet med minst antal flaskor
Grattis! Givet att Skurf bara hade 66 flaskor kan man kanske tycka att bolaget borde begränsat den till 1. De har ju två som max hela vägen till långt över 200 flaskor vilket ju begränsar oss som föredrar att köpa fler flaskor per årgång och vin onödigtvis givet att flera med det antalet flaskor inte säljs slut.På gående fot med 4G lyckades jag knipa två Skurfberg
2 rotsbank, 1 brovia barolo brea ca mia (dagens huvudmål), 2 barolo brunate.
Klickade även hem 1 bourgogne aligoté vid 10 bara för att förstå hur släppen funkar då jag är ny på detta. Funderar dock på att släppa för jag har ingen erfarenhet av aligoté och vet inte vad jag ska ha den till. Men de sålde ju slut på nån sekund så kanske är värd att behålla och dricka?
Lyckats få ihop det till fem flaskor - stor andel eller inte är nog upp till betraktaren ögaKlickade hem 2 Skurfberg, 2 Skorpioen och 2 Palladius från mobilen utan Wi-Fi…
Känns som en ganska stor andel av de 66 flaskorna Skurf hamnade här på forumet
Since our last release, we have had a very unusual, one of the driest seasons on paper. But for this release, we will see the warm and windy 2022 vintages of the Old Vine Series being bottled from various districts of the Cape, and they are looking very fruit forward, and it will be a tough one to lay them down as the wines are pretty “open”. As a rule, the reds’ tannins are also much softer and round.
Plockade den också. Lade först alla tre Pira i inboxen men efter lite velande blev det bara Margheria trots att en kompis hävdar att Pira Vigna Rionda 2019 nog var ett av de bästa vinerna i hela Piemonte från det året.Supernöjd över mina två Luigi Pira Barolo Margheria. Nu inväntar jag bara den normala och langhe Nebbiolo
Tror Vigna Rionda har potential - drack den senast i augusti ifjol nere i Piemonte och då var den väldigt stängd och tjärv men lär behöver åtminstone 5-10 år i flaska för att komma till sin rättPlockade den också. Lade först alla tre Pira i inboxen men efter lite velande blev det bara Margheria trots att en kompis hävdar att Pira Vigna Rionda 2019 nog var ett av de bästa vinerna i hela Piemonte från det året.
Jag var också sugen på den men allt som oftast så kräver de där prestigerna, oavsett vintyp, ett par decennier i regel för att blomma ut. Därför så styr jag mig allt mer in på instegs och mellanskiktet från bra år.Plockade den också. Lade först alla tre Pira i inboxen men efter lite velande blev det bara Margheria trots att en kompis hävdar att Pira Vigna Rionda 2019 nog var ett av de bästa vinerna i hela Piemonte från det året.
Det gjorde du rätt i,, var först sugen på rionda men ej glad för barriquer så fick bli margheria som bara legat på bottiPlockade den också. Lade först alla tre Pira i inboxen men efter lite velande blev det bara Margheria trots att en kompis hävdar att Pira Vigna Rionda 2019 nog var ett av de bästa vinerna i hela Piemonte från det året.
Exakt samma rational här, härligt ibland när vinet som verkar mest tilltalande råkar vara det billigasteDet gjorde du rätt i,, var först sugen på rionda men ej glad för barriquer så fick bli margheria som bara legat på botti
Piras Margheria är ett av måsteköpen varje år.Exakt samma rational här, härligt ibland när vinet som verkar mest tilltalande råkar vara det billigaste