Vi funderar på 70-talisterna till nyårsmenyn, och ska testa klassisk planka med bea som huvudrätt. Vi ska till Willys i Östermalmshallen och köpa lite Guldkött för att se om det är värt det till den anrättningen.
Vinet till ska givetvis också vara av 70-talssnitt, men vad blir det då? Något franskt? Dålig chianti i bast-flaska? Spanskt lantvin? Det ska ju helst vara något schyst som verkligen funkar till maten, 200+ kr om så behövs.
Ingen idè att tro man ska kunna hitta något från 70-talet antar jag? Naturligtvis betydligt dyrare i så fall, men hur mycket dyrare?
Vinet till ska givetvis också vara av 70-talssnitt, men vad blir det då? Något franskt? Dålig chianti i bast-flaska? Spanskt lantvin? Det ska ju helst vara något schyst som verkligen funkar till maten, 200+ kr om så behövs.
Ingen idè att tro man ska kunna hitta något från 70-talet antar jag? Naturligtvis betydligt dyrare i så fall, men hur mycket dyrare?