Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Bar La Lune (Göteborg)

Christer J

Medlem
öppnar snart på Vasa Kyrkogata (mellan port 1 & 3), just bredvid Levantine (Göteborg)
Mycket bra med vinbar just där för jag passerar förbi varje dag och det ligger inte längre bort än en bra träffad järn-nia från kontoret.
De kommer att ha mycket champagne så jag planerar att smaka där innan jag köper hem :)
25B2203D-F8C4-4B38-9A80-5B77CC1305B6.jpeg
 
Last edited:
Trådskapare
Christer J

Christer J

Medlem
Vi är snart igång, gemytligt litet ställe!
Visa bifogad bild 14989
Roliga viner, @LarsW kommer med noter.
Denna var fantastisk!!
Vouette & Sorbee, Saigne de Sorbee 2008.
Blodapelsin, kanske bara blod, mogen grapefrukt.
Körsbärslikörpralinen som ingen äter i Alladins chokladask.
Torr, torr, renhet. Mycket syra och stor potential.
91!
73F3D6ED-7B00-4F09-9593-14057F1B7CF2.jpeg
 
Last edited:

Mattias Schyberg

Administratör
Besök igår och vi blev mycket nöjda i vanlig ordning. :)

24C704BA-5322-4A74-B92F-90E1AE408CA5.jpeg

6950E275-9BCC-4FFC-B4FD-BE7B0D397E5B.jpeg

2CB84058-96DD-4C7C-AD63-085BCAF59410.jpeg

E76E09AF-0583-49EA-86A3-4B948B20D1D4.jpeg

E3D7FC2E-86EB-4817-A5E0-4A59F79E48F6.jpeg

8BA3E78D-CC8A-49CC-924B-0D8F9739E7EC.jpeg


7ACA0C74-47AA-4B2A-886E-48BF3AB1923C.jpeg

2015 Maison Valette Mâcon-Chaintré

9F7E27D1-C4AA-4623-8D9E-F61CF9DAE807.jpeg
2013 Laboratorio Rupestre Bujes

Förutom att maten är sådär enkel och god utan pretentioner blev jag även imponerad av Vallet. Riktigt härlig bourgogne med utvecklad karaktär, mängder av syra, krämig citrus och ett uns krutrök och surdeg. Mumsigt!

Ännu roligare att återbesöka den gode Erik Rosdahl och hans 100 % mourvedre (som jag inte provat innan). Makalöst stramt och köttigt med mycket oliver och härliga nyanser. Inte lika ”over the top” som Escombro och inte heller lika spektakulär, men riktigt jäkla bra!

Nu vill jag bara hitta mer! :)

B5446DCE-D106-431A-9ECE-919889B02789.jpeg
 
Toppen