StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Vi dricker oss nu genom ett antal Barbera. Startskottet i afton med en:
2009 Cavallotto Bricco Boschis Vigna del Cuculo Barbera d'Alba Superiore
och har plockat fram ett gäng olika ur källaren.
Just denna är så typiskt vad jag hittar i dessa viner: bra strävhet, höga syror och en lite besk frukt som minner om Nebbiolo, men tunnare. Denna skulle dock kunna lämnas att utvecklas under utterligare ett gäng år.
Hur uppfattatar du Barbera?
Du får gärna grupparbeta med mig.
2009 Cavallotto Bricco Boschis Vigna del Cuculo Barbera d'Alba Superiore
och har plockat fram ett gäng olika ur källaren.
Just denna är så typiskt vad jag hittar i dessa viner: bra strävhet, höga syror och en lite besk frukt som minner om Nebbiolo, men tunnare. Denna skulle dock kunna lämnas att utvecklas under utterligare ett gäng år.
Hur uppfattatar du Barbera?
Du får gärna grupparbeta med mig.