SV: Bengt-Göran Kronstam Årets dryckesprofil
Nu måste jag ställa mig något frågande till ett sådant påstående. Just den beskrivningen för mina tankar till ostron vilket i sin tur för mina tankar till Champagne. Jag känner att Bourgogne inte är 100 % rätt här...
Nu vet jag å andra sidan inte vad Larsson har för erfarenheter av just nämnda lår men smörkola och välintegrerade fat är väl inte precis det första jag tänker på i fråga om "lår"... Eller om det, Gud förbjude, är så att det är RÖDA viner vi talar om för då har vi "lår" av typen undervegetation och multna löv. Huvva!
Krug88 skrev:Ja, eller om det finns någon pris för den sommelier som mest frekvent beskriver Bourgognetoner som "insidan av en tonårsflickas lår".
Nu måste jag ställa mig något frågande till ett sådant påstående. Just den beskrivningen för mina tankar till ostron vilket i sin tur för mina tankar till Champagne. Jag känner att Bourgogne inte är 100 % rätt här...
Nu vet jag å andra sidan inte vad Larsson har för erfarenheter av just nämnda lår men smörkola och välintegrerade fat är väl inte precis det första jag tänker på i fråga om "lår"... Eller om det, Gud förbjude, är så att det är RÖDA viner vi talar om för då har vi "lår" av typen undervegetation och multna löv. Huvva!