Hej igen och ånyo tack för tipsen!
Återkopplar nu som utlovat
Det var skitkul. Gjorde en helblind provning för gästerna medan halvblind för mig av naturliga skäl.
Alla satte Pinot Noir utan tvekan. Att diffa mellan nya zeeländsk syrah och amerikansk CS var lätt för mig som hade läst era och cellartrackers smaknoter innan.
Gästerna däremot var ute och svajade rejält och spånade kring norditalien och Spanien. Inte så tokigt resonerat eg.
Beringer CS var väl ekad och vanilj dominerade doften. Mycket torra röda och skogsbär i smaken, men söt och lite kvalmig. Min fru älskade den.
Syrah från Nya Zeeland var övriga deltagares favorit och blev sedan måltidsdryck till en ganska lyckad boeuf bourgogne. Lagom pepprig och mycket trevligt vinv till maten.
Återkopplar nu som utlovat
Det var skitkul. Gjorde en helblind provning för gästerna medan halvblind för mig av naturliga skäl.
Alla satte Pinot Noir utan tvekan. Att diffa mellan nya zeeländsk syrah och amerikansk CS var lätt för mig som hade läst era och cellartrackers smaknoter innan.
Gästerna däremot var ute och svajade rejält och spånade kring norditalien och Spanien. Inte så tokigt resonerat eg.
Beringer CS var väl ekad och vanilj dominerade doften. Mycket torra röda och skogsbär i smaken, men söt och lite kvalmig. Min fru älskade den.
Syrah från Nya Zeeland var övriga deltagares favorit och blev sedan måltidsdryck till en ganska lyckad boeuf bourgogne. Lagom pepprig och mycket trevligt vinv till maten.