This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Världsmästarens bror kan i alla fall laga vinanpassad mat om så önskas, en fördel för vinnördar som kanske vill planera menyn efter det man ska dricka och inte tvärtom.
Kommer nog att bli ett klassiskt fransk bistro upplägg: ostron (champagne), sous vide steak frites (rötjut), ostar (champagne och rött), creme brulee (gärna förslag).
Med tanke på "enkelheten" i temat måste råvarorna och tillagningen vara i preussisk precision.
Tawny Port, helst inte de allra enklaste utan åtminstone en 10-årig. Alternativt en halvsöt/söt Madeira (Bual eller Malmsey), eller om du vill köra helfranskt en Maury eller Banyuls i oxiderad/rancio-stil, ej en fruktig vintage-stil.
Kommer nog att bli ett klassiskt fransk bistro upplägg: ostron (champagne), sous vide steak frites (rötjut), ostar (champagne och rött), creme brulee (gärna förslag).
Med tanke på "enkelheten" i temat måste råvarorna och tillagningen vara i preussisk precision.