matage
Medlem
Champagne funkar som bekant till det mesta och lite till men frågan jag ställer mig är vad man väljer till mer icke-traditionella rätter.
Sitter med en middagsplanering för 10 personer där dryckesönskemålet är genomgående champagne. Det är dock definitiva köttätare med kanske inte det största vinintresse - mao vintage går mer eller mindre bort.
Planerar dock att inleda med en Moet vs R&L -96 eller liknande för att försöka så ett frö om att alla bubblor inte är jämlika...
Jag inne på klassisk Beef Wellington alt ugnsstekt ankbröst med sallad till varmrätt och då är frågan - Vilken skumpa dricker man till det?
Är spontant inne på pinot-drivet och har av nån orsak Bollinger i bakhuvudet eller ska man kolla på Rosé?
(Själv tänker jag iallafall dricka Bordeaux så jag kanske inte ska tänka för mycket )
Sitter med en middagsplanering för 10 personer där dryckesönskemålet är genomgående champagne. Det är dock definitiva köttätare med kanske inte det största vinintresse - mao vintage går mer eller mindre bort.
Planerar dock att inleda med en Moet vs R&L -96 eller liknande för att försöka så ett frö om att alla bubblor inte är jämlika...
Jag inne på klassisk Beef Wellington alt ugnsstekt ankbröst med sallad till varmrätt och då är frågan - Vilken skumpa dricker man till det?
Är spontant inne på pinot-drivet och har av nån orsak Bollinger i bakhuvudet eller ska man kolla på Rosé?
(Själv tänker jag iallafall dricka Bordeaux så jag kanske inte ska tänka för mycket )