JakobS
Medlem
Denna producent har jag en stor förkärlek till, då det var en magnum av deras Schieferterrassen som på allvar fick mig intresserad av vin. Numera är jag mest intresserad av Champagne, och detta intresse har fått mig att nästintill avsky smak av sötma i vin.
Jag dricker fortfarande Schieferterrassen 2009 och framåt, men den är på gränsen till vad jag klarar av i form av sötma smak. Von Blaum Schiefer och Röttgen är dem andra jag druckit ifrån huset, men dem klarar jag inte av att dricka längre då jag finner deras smak av sötma för mycket, vilket jag tycker är väldigt synd för jag fullkomligt älskade dem bägge två tidigare.
Min fråga är väl egentligen riktad mot den som druckit igenom hela sortimentet, är det någon av hans viner som har en mindre smak av sötma än Schieferterrassen? (jag vet att just Schieferterrassen blivit torrare någon gång dem senaste 6-8 åren).
Visst vet jag att det är en svår fråga at svara på, och att det varierar, men ett generellt svar?
Jag dricker fortfarande Schieferterrassen 2009 och framåt, men den är på gränsen till vad jag klarar av i form av sötma smak. Von Blaum Schiefer och Röttgen är dem andra jag druckit ifrån huset, men dem klarar jag inte av att dricka längre då jag finner deras smak av sötma för mycket, vilket jag tycker är väldigt synd för jag fullkomligt älskade dem bägge två tidigare.
Min fråga är väl egentligen riktad mot den som druckit igenom hela sortimentet, är det någon av hans viner som har en mindre smak av sötma än Schieferterrassen? (jag vet att just Schieferterrassen blivit torrare någon gång dem senaste 6-8 åren).
Visst vet jag att det är en svår fråga at svara på, och att det varierar, men ett generellt svar?