Jimmy Forsman
I det stora hela tämligen meh...
I går var vi ett gäng som glufsade häst. Det var gott. Efter att ha rådfrågat köksmästare E så rekommenderade han oss att inte ta Djurets Grand Deluxmeny utan han satte istället ihop en liten skön femrätters åt oss som avslutades med en massiv hamburgare med, såklart, hästkustsallad.
Nåväl, det diskuteras i en annan tråd. Vi var i princip döende efter burgaren och vi famlade efter grässtrån när det kom till desserten. En rookie hade valt att hoppa över den när man befinner sig i ett halvt komatost tillstånd: det kan vara ett enormt misstag.
Jag såg att de hade citronsorbet på menyn och jag kom omedelbart att tänka på min favoritdessert, en dessert som rensar, trycker undan och återför liv till sargade kroppar. Coupe Colonel.
En god citronsorbet med en stadig stänkare vodka.
Utan tvekan världen bästa dessert. Den slår till och med creme brulee i min bok.
Vilken är er favvo?
Nåväl, det diskuteras i en annan tråd. Vi var i princip döende efter burgaren och vi famlade efter grässtrån när det kom till desserten. En rookie hade valt att hoppa över den när man befinner sig i ett halvt komatost tillstånd: det kan vara ett enormt misstag.
Jag såg att de hade citronsorbet på menyn och jag kom omedelbart att tänka på min favoritdessert, en dessert som rensar, trycker undan och återför liv till sargade kroppar. Coupe Colonel.
En god citronsorbet med en stadig stänkare vodka.
Utan tvekan världen bästa dessert. Den slår till och med creme brulee i min bok.
Vilken är er favvo?