StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Denna artikel är intressant ur flera aspekter.
Naturligtvis finns det en jädra massa fuskexperter därute som egentligen borde leva i varsin Sverkertunna. Och, nej, deras barn skall inte få fira jul. Däremot har jag provat vin med folk som är kusligt skickliga på att nosa och smaska sig fram till förvånansvärt bra slutledningar och beskrivningar av vad som sitter i glaset framför oss.
Men, då det kommer till poängsättning, så är ju personlig smak ett starkt inslag i detta. Och ändå större genomslag torde förväntningar och etiketter ha...
Ya-ya. Mellan ett och tre viner per kväll är vad jag verkligen klarar av att njuta av. Sedan blir mina intryck mer och mer ytliga. Om kvällen fortgår riktigt länge och över rejält många flaskor, så lär det väl närma sig:
"Baked cherry, cherry candy, cooked cherry. Boiled cherry, cherry pie, baked cherry, 91p."
Naturligtvis finns det en jädra massa fuskexperter därute som egentligen borde leva i varsin Sverkertunna. Och, nej, deras barn skall inte få fira jul. Däremot har jag provat vin med folk som är kusligt skickliga på att nosa och smaska sig fram till förvånansvärt bra slutledningar och beskrivningar av vad som sitter i glaset framför oss.
Men, då det kommer till poängsättning, så är ju personlig smak ett starkt inslag i detta. Och ändå större genomslag torde förväntningar och etiketter ha...
Ya-ya. Mellan ett och tre viner per kväll är vad jag verkligen klarar av att njuta av. Sedan blir mina intryck mer och mer ytliga. Om kvällen fortgår riktigt länge och över rejält många flaskor, så lär det väl närma sig:
"Baked cherry, cherry candy, cooked cherry. Boiled cherry, cherry pie, baked cherry, 91p."