Mats Petri
Österlen
Tack @Wintermute @gece @danryd @Gurto och @chambertin för bra input. Det löste absolut en del knutar. Den saltinbakade rotsellerin kommer jag definitivt själv att prova vid tillfälle!
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
...och undvik Gazpacho Manchego då!Gazpacho !
Över min horisont. Vad är det ?...och undvik Gazpacho Manchego då!
Jag trodde att det var en grönsakssoppa med lite Manchegoost när jag beställde det. När jag såg kaninkäken i soppan/grytan så insåg jag att det inte var det.Över min horisont. Vad är det ?
Jag trodde att det var en grönsakssoppa med lite Manchegoost när jag beställde det. När jag såg kaninkäken i soppan/grytan så insåg jag att det inte var det.
http://www.spanish-food.org/meat-stews-gazpachos-manchegos.html
Rött och sött tycker jag. Har kört Recioto till chokladfondant med gott resultat men Port funkar säkerligen bra också.
Moscatel de Setúbal!