Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Henri Bonneau 2019

Vinvänner,

Årgång 2019 från Domaine Henri Bonneau är på väg att släppas och vi kommer få vår slutliga tilldelning vad det lider. Det blir ”officiellt” i kommande nyhetsbrev men det går fint att förbeställa redan nu. Vi får sällan allt vi ber om så vi fördelar så rättvist som möjligt men först till kvarn väger som alltid tungt...vi återkommer med slutlig bekräftelse lite längre fram när tilldelningen klarnar. Fundera och återkom på mail med din beställning. Leverans blir under november/december beroende på skäl.

2019 är som alla vet en storartad årgång i södra Rhônedalen som förmodligen kommer att gå till historien som ett av decenniets bästa.

Priserna i år är:
- Rouliers 725 kr
- Henri Bonneau 1250 kr
- Marie Beurrier 1725 kr
- Réserve de Celestines 2550 kr

Bästa Hälsningar,
Peter & Kristina

Franska Vınkompaniet s.a.r.l.
19 Boulevard de l'Estérel
06590 Théoule sur Mer
France
Mobil FR +33 (0)7 82 72 50 88
Mobil SE +46 (0)730 38 69 67

info@franskavinkompaniet.com
www.franskavinkompaniet.com
butik.franskavinkompaniet.com

Provning Bonneau dec-18.jpg
 
Toppen