Jimmy Forsman
I det stora hela tämligen meh...
JZJ - Pop-up restaurang lördag 28 mars.
Mars är ganska mycket en skitmånad. Den bidrar inte till speciellt mycket mer än att vara en månad man måste ta sig genom för att komma till april. För att fira att månaden snart är över kommer vi att göra ett nytt försök på en liten pop-up restaurang (den här gången har vi kollat så vi inte lägger den i något skollov).
Vi är Zvonko Sokcic, allmän krog- och vinlegend, knappt hemmavarande världsresenär och allmänt trevlig typ; Janne Holopainen - välartad kock på Roffes, vinälskare och riktigt matnörd på alla sätt och vis och så Jimmy Forsman - ganska anonym, gillar ord och skumpa.
Vi träffas klockan 17:00 på en plats som presenteras senare. Det kommer att vara i Stockholm, hyggligt centralt. Vi börjar med lite skönt bubbel och världens bästa tillbehör till champagne - lättsaltade chips och löjromsdipp.
Sen åker vi.
Vi kommer att köra fem rätter - från ostron och hummer via duva och kossa till ost och dessert. Det kan förekomma massor med tyffel. Det kan också finnas lite anklever inblandat. Stora skivor gammal, välhängd kossa… Det kommer att bli fantastiskt gott.
Vi har totalt 20 platser. Vi kör bara om det blir fullbokat.
Anmäl intresse genom att maila till jimmy.forsman@gmail.com
Datum och tid: 17:00 lördagen 28 mars.
Plats: Stockholm, plats meddelas vid bokningsbekräftelse.
Pris: 2500 kronor per person.
Platser: 20. Anmäla görs till angiven mailadress. När samtliga platser är bokade får du ett bekräftelsemail och du bekräftar din plats genom att sätta in 2500 kronor på angivet kontonummer.
Anmälan är bindande.
Mars är ganska mycket en skitmånad. Den bidrar inte till speciellt mycket mer än att vara en månad man måste ta sig genom för att komma till april. För att fira att månaden snart är över kommer vi att göra ett nytt försök på en liten pop-up restaurang (den här gången har vi kollat så vi inte lägger den i något skollov).
Vi är Zvonko Sokcic, allmän krog- och vinlegend, knappt hemmavarande världsresenär och allmänt trevlig typ; Janne Holopainen - välartad kock på Roffes, vinälskare och riktigt matnörd på alla sätt och vis och så Jimmy Forsman - ganska anonym, gillar ord och skumpa.
Vi träffas klockan 17:00 på en plats som presenteras senare. Det kommer att vara i Stockholm, hyggligt centralt. Vi börjar med lite skönt bubbel och världens bästa tillbehör till champagne - lättsaltade chips och löjromsdipp.
Sen åker vi.
Vi kommer att köra fem rätter - från ostron och hummer via duva och kossa till ost och dessert. Det kan förekomma massor med tyffel. Det kan också finnas lite anklever inblandat. Stora skivor gammal, välhängd kossa… Det kommer att bli fantastiskt gott.
Vi har totalt 20 platser. Vi kör bara om det blir fullbokat.
Anmäl intresse genom att maila till jimmy.forsman@gmail.com
Datum och tid: 17:00 lördagen 28 mars.
Plats: Stockholm, plats meddelas vid bokningsbekräftelse.
Pris: 2500 kronor per person.
Platser: 20. Anmäla görs till angiven mailadress. När samtliga platser är bokade får du ett bekräftelsemail och du bekräftar din plats genom att sätta in 2500 kronor på angivet kontonummer.
Anmälan är bindande.