Jimmy Forsman
I det stora hela tämligen meh...
Kanske inte det mest aptitliga av namn, det medges, men det är adekvat. Igår körde jag 1,5 kilo oxkind med fyra gula lökar, fem klyftor vitlök och ett glas vin i tryckkokaren i cirka två timmar. Resultatet var sagda köttgegga. Trådigt, smakrikt och briljant att ha i kylen. Det perfekta basen för massor med olika grejer.
Idag stekte jag upp lite lök och vitlök, hackade i en chili, på med köttgeggan, en skvätt vatten, lite sherryvinäger och lite socker, salt och peppar. Sen pasta till Tog cirka 10 minuter och satt som en smäck till ett glas Dolcetto d'Alba.
Idag stekte jag upp lite lök och vitlök, hackade i en chili, på med köttgeggan, en skvätt vatten, lite sherryvinäger och lite socker, salt och peppar. Sen pasta till Tog cirka 10 minuter och satt som en smäck till ett glas Dolcetto d'Alba.