Mattias Schyberg
Administratör
Applåder och fanfarer! Det kurrar bra här hemma i soffan. Har hemgjord pizza på gång. Inte lika läckert.Dags att tranchera. Möjligtvis på gränsen till för mörk fast skinnet smakade bara gudomligt, inte bränt.
Visa bifogad bild 6671
Pannkakorna gjordes enligt artikeln/receptet som @Innertällmo Bryggeri länkade till. Mycket bra sätt att få tunna, tortillaliknande pannkakor.
Visa bifogad bild 6672
Allt serverades med gurka, salladslök och plommonsåsen som @Vino fino beskrev. Fast jag hade lite ingefära i också.
Visa bifogad bild 6673
Kanske inte så vackert men en otroligt god måltid! Fett härligt ankkött, superkrispigt och kryddigt skinn, fruktig, syrlig och kryddig plommonsås, grönsaker som fräschar upp samt lövtunna frasiga och lätt sega pannkakor. En Bollinger SC som köptes för 3-4 år sedan var perfekt till! Helnöjd! En del pill, förberedelse och väntan men helt klart värt det. När jag var mätt åt jag nog lika mycket till efteråt då det inte går att sluta äta.