Vinia
Leverantör
Hej på er vinvänner!
Vi har fått två avhopp till ett Champagneevent nästa måndag och jag tänke att två av er som är inne på detta forum skulle kunna få chansen att delta utan kostnad. Det blir även kul för vår vinmakare som är på plats om han kan få lite kvalificerade vinfrågor
Skicka ett mail till Hampus@vinia.se/Jonas@vinia.se så lägger vi in er i listan. Det gäller för två personer och de som först svarar får platserna.
Info om eventet:
Laga fyrarätters lunch med champagner och vinmakaren hos Champagne Lombard!
Christophe Pitois, vinmakare hos Champagne Lombard kommer till Stockholm på en blixtvisit.
Vi har nöjet att erbjuda några av Vinias vänner att komma till PS Matsal, Nytorgsgatan 42 för att mellan 11.00-14.00 måndag den 14/5 laga en fyrarätters lunch och prova fyra champagner till dessa. Ciceron till vinerna är vinmakaren själv, Christophe Pitois och den välrenommerade kock står hjälper oss i köket är Per Gustafson.
Meny
Smörbakad sparris på syrad äggkräm med sikrom och krispig gurka
Eldad Ålandsregnbåge med sotad aubergine och jalapenocurry
Variation på kusttorsk med krämig vitbeta, vattenkrasse och snabbpicklad tomat
Ostar
Viner
Champagne Lombard Brut Référence
Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru Blanc de Noir, art nr 7921, 299 kr
Champagne Lombard Brut Nature Grand Cru Blanc de Blancs
Champagne Lombard Brut Rosé Premier Cru
Låter väl kul och gott
Mvh Hampus (Vinia)
Vi har fått två avhopp till ett Champagneevent nästa måndag och jag tänke att två av er som är inne på detta forum skulle kunna få chansen att delta utan kostnad. Det blir även kul för vår vinmakare som är på plats om han kan få lite kvalificerade vinfrågor
Skicka ett mail till Hampus@vinia.se/Jonas@vinia.se så lägger vi in er i listan. Det gäller för två personer och de som först svarar får platserna.
Info om eventet:
Laga fyrarätters lunch med champagner och vinmakaren hos Champagne Lombard!
Christophe Pitois, vinmakare hos Champagne Lombard kommer till Stockholm på en blixtvisit.
Vi har nöjet att erbjuda några av Vinias vänner att komma till PS Matsal, Nytorgsgatan 42 för att mellan 11.00-14.00 måndag den 14/5 laga en fyrarätters lunch och prova fyra champagner till dessa. Ciceron till vinerna är vinmakaren själv, Christophe Pitois och den välrenommerade kock står hjälper oss i köket är Per Gustafson.
Meny
Smörbakad sparris på syrad äggkräm med sikrom och krispig gurka
Eldad Ålandsregnbåge med sotad aubergine och jalapenocurry
Variation på kusttorsk med krämig vitbeta, vattenkrasse och snabbpicklad tomat
Ostar
Viner
Champagne Lombard Brut Référence
Champagne Lombard Extra Brut Premier Cru Blanc de Noir, art nr 7921, 299 kr
Champagne Lombard Brut Nature Grand Cru Blanc de Blancs
Champagne Lombard Brut Rosé Premier Cru
Låter väl kul och gott
Mvh Hampus (Vinia)