kayaker
Cyklist
Det finns säkert minst 500 flaskor hos importören.Yalla! 36 Flaskor kvar på webbsaldot av månadens vin så för er som inte bor i storstan, skynda fynda!
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Det finns säkert minst 500 flaskor hos importören.Yalla! 36 Flaskor kvar på webbsaldot av månadens vin så för er som inte bor i storstan, skynda fynda!
-Såklart, varför skulle funktionen med webbsaldot vara någonting annat än ännu ett sätt för Systembolaget att irritera kunden så mycket att de kanske avstår från att köpa något.Det finns säkert minst 500 flaskor hos importören.
Jag hoppas innerligen att det finns några flaskor kvar när jag kommer hem om ett par veckor. Skulle ju kännas konstigt att missa månadens vin.Verkar som jag är först ut
Färg: mellanmörk rubinröd
Doft: pepparmint o mynta, men mer åt mynta. Rosor/blommor, kanel. Hade svårt att hitta dofterna på vinet, ngt som jag inte kunde sätta fingret på. Efter ha doftat runt i kryddskåpet sprang jag över till grannens nyponhäck....liten doft av omogna nypon
Smak: Pepprig, unken jord, körsbär. Ganska rejäl syra, medium "korta" tanniner och hyfsad längd.
En bra barolo av årgång 2010, men jag saknar ngt, kändes lite slätstruken. Känns lite som jag har en sån där dag där doft och smaksinnen inte är helt på plats. Idag 89P
Annars får du ta dig till Borås o hämta en hos mig om dom är slutJag hoppas innerligen att det finns några flaskor kvar när jag kommer hem om ett par veckor. Skulle ju kännas konstigt att missa månadens vin.
Men det är väl bara att boka en på nätet ??? Eller???Jag hoppas innerligen att det finns några flaskor kvar när jag kommer hem om ett par veckor. Skulle ju kännas konstigt att missa månadens vin.
Jo...Men det är väl bara att boka en på nätet ??? Eller???
-Blir ju ett utmärk tillfälle att testa den där nya modeflugan de kallar internet, ska tydligen finnas massa skoj där sägs det?Jo...
Smet in och fixade en flaska idag. Nu undrar jag mest om det finns någon överdrift som är för överdriven för att beskriva hur länge denna flaska behöver dekanteras...
De har helt enkelt skjutit över mer av lagringskostnaderna på importörerna sedan några år tillbaka.-Såklart, varför skulle funktionen med webbsaldot vara någonting annat än ännu ett sätt för Systembolaget att irritera kunden så mycket att de kanske avstår från att köpa något.
Äsch, internet är bara en fluga, det kommer snart överges för annat mer intressant...-Blir ju ett utmärk tillfälle att testa den där nya modeflugan de kallar internet, ska tydligen finnas massa skoj där sägs det?
Smet in och fixade en flaska idag. Nu undrar jag mest om det finns någon överdrift som är för överdriven för att beskriva hur länge denna flaska behöver dekanteras...
Bra fråga.. Jag tar i och drar på med en "lagom" överdrift... Det känns som att en "flaskluftning" på 12+ timmar efter att ha hällt upp litegrann är på sin plats, och efter det kanske 6 timmar i karaff vore något? Det är ju trots allt ett vin med kraftiga tanniner och att kalla det ungt vore ju en underdrift.