kayaker
Cyklist
Jag får börja med att tacka för förtroendet.
När jag såg att det skulle släppas lite vit Bordeaux den 5/2 så kändes det rätt att välja en sådan. Vit Bordeaux har varit lite styvmoderligt behandlad av oss konsumenter under många år, men jag tycker att det är en vintyp som är värd en rejäl renässans då vit Bordeaux i regel är utmärkta matviner.
Av de som släpps 5/2 har jag till slut valt Denis Dubourdieus Clos Floridène, dels för att den brukar vara ett pålitligt kort och dels för att Dubourdieu håller fast vid att göra ett vin på ungefär 50% Sémillon och 50% Sauvignon Blanc, eventuellt med lite Muscadelle. Mitt andrahandsalternativ var Château Lespault-Martillac som görs i en annan stil med en betydligt mindre andel Sémillon, så jag föreslår att de som känner sig hugade testar båda två och jämför.
När jag såg att det skulle släppas lite vit Bordeaux den 5/2 så kändes det rätt att välja en sådan. Vit Bordeaux har varit lite styvmoderligt behandlad av oss konsumenter under många år, men jag tycker att det är en vintyp som är värd en rejäl renässans då vit Bordeaux i regel är utmärkta matviner.
Av de som släpps 5/2 har jag till slut valt Denis Dubourdieus Clos Floridène, dels för att den brukar vara ett pålitligt kort och dels för att Dubourdieu håller fast vid att göra ett vin på ungefär 50% Sémillon och 50% Sauvignon Blanc, eventuellt med lite Muscadelle. Mitt andrahandsalternativ var Château Lespault-Martillac som görs i en annan stil med en betydligt mindre andel Sémillon, så jag föreslår att de som känner sig hugade testar båda två och jämför.