sirlongfellow
Medlem
SV: London - En studie i bilar, mat och dryck (och lite lyx)
Ett glas KRUG som start.
-Förrätt:
Meat Fruit
Mandarin, chicken liver & foie gras parfait, grilled bread
Vin: Château Bouscassé (Alain Brumont) Pacherenc du Vic-Bilh 2010
Väldigt bra. Helt i Heston anda, med gåslevern "inbakad" som en liten mandarin.
-Huvudrätt:
Spiced Pigeon
Ale & artichokes
Vin: Nemea Grande Cuvée 2007
God liten duva...
-Dessert:
Tipsy Cake
Spit roast pineapple
Vin:Jurançon Uroulat Charles Hours 2010
God, grillad ananas med en "bulle"....
Se lite bilder på:
http://www.insearchofheston.com/2011/06/dinner-by-heston-review/
En bra resturang, med ok service(inte för påträngade) Det var ganska hög ljudnivån i lokalen.
Vi hade turen att sitta vid köket, så vi kunde se när dom jobbade i köket!
Dock inte vid Chef's Table....
Det var upptaget av en viss http://www.imdb.com/name/nm0000246/
Jos skrev:Men få höra nu då! Har du ätit upp Nalle Puh och hans vänner eller var det tema Djungelboken?
Ett glas KRUG som start.
-Förrätt:
Meat Fruit
Mandarin, chicken liver & foie gras parfait, grilled bread
Vin: Château Bouscassé (Alain Brumont) Pacherenc du Vic-Bilh 2010
Väldigt bra. Helt i Heston anda, med gåslevern "inbakad" som en liten mandarin.
-Huvudrätt:
Spiced Pigeon
Ale & artichokes
Vin: Nemea Grande Cuvée 2007
God liten duva...
-Dessert:
Tipsy Cake
Spit roast pineapple
Vin:Jurançon Uroulat Charles Hours 2010
God, grillad ananas med en "bulle"....
Se lite bilder på:
http://www.insearchofheston.com/2011/06/dinner-by-heston-review/
En bra resturang, med ok service(inte för påträngade) Det var ganska hög ljudnivån i lokalen.
Vi hade turen att sitta vid köket, så vi kunde se när dom jobbade i köket!
Dock inte vid Chef's Table....
Det var upptaget av en viss http://www.imdb.com/name/nm0000246/