Anders Landström
Medlem
http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/matl ... kylar-niva
Blir det bättre eller sämre med alla nya tekniker. Jag kan bli lite motvalls och kan hålla med Daniel Crespi citat från hans 12 x 8 restaurang:
Naturligtvis är många av råden kring matvaror, behandling av dem etc helt rätt men vad är viktigast, teori eller kärleken till maten? Som ren teoretiker kan det kanske vara kul att läsa de här böckerna dock, vad tycker ni?
Boken kostar bara $450 dollar på Amazon http://www.amazon.com/Modernist-Cuisine ... 0982761007
PS. Vem ställer upp och gör hamburgaren, jag kan stå för en flaska vin ;D
Blir det bättre eller sämre med alla nya tekniker. Jag kan bli lite motvalls och kan hålla med Daniel Crespi citat från hans 12 x 8 restaurang:
Vår matstil är fjärran från rökpuffar, pulver, sfärer och flytande kväve utan har en, som vi hoppas att ni uppskattar, mer klasssisk prägel
Naturligtvis är många av råden kring matvaror, behandling av dem etc helt rätt men vad är viktigast, teori eller kärleken till maten? Som ren teoretiker kan det kanske vara kul att läsa de här böckerna dock, vad tycker ni?
Boken kostar bara $450 dollar på Amazon http://www.amazon.com/Modernist-Cuisine ... 0982761007
PS. Vem ställer upp och gör hamburgaren, jag kan stå för en flaska vin ;D