Vad dricker ni på midsommar?
Jag tror att vårat midsommarbord kommer bli "klassiskt", med ägg, köttbullar, korv, potatis, sill, lax och blandade diverse tillbehör.
Svårt att servera vin till detta, de flesta dricker väl öl av en anledning.
@StefanAkiko säger nog att saké passar bäst.
Men då ställer jag frågan ändå; vad kommer ni att dricka på midsommar?
Jag tänker på något rött som inte blir för fylligt med hög syra, någon barbaresco kanske? Och någon halvsöt riesling till de som dricker vitt?
Jag tror att vårat midsommarbord kommer bli "klassiskt", med ägg, köttbullar, korv, potatis, sill, lax och blandade diverse tillbehör.
Svårt att servera vin till detta, de flesta dricker väl öl av en anledning.
@StefanAkiko säger nog att saké passar bäst.
Men då ställer jag frågan ändå; vad kommer ni att dricka på midsommar?
Jag tänker på något rött som inte blir för fylligt med hög syra, någon barbaresco kanske? Och någon halvsöt riesling till de som dricker vitt?