Tomas Östebo
Medlem
Hej,
Nyår närma sig och det är dags att lösa menyn.
I år tänkte jag välja drycken först och försöka matcha maten.
Förrätten :
1990 Deutz Champagne Brut Millésimé - Jordärtskockssoppa
Huvudrätt:
Amarone della Valpolicella Classico 1990 - Hasselnötsbakat Rådjur med rotselleri och rådjurstartar
Efterrätt
1990 Château Suduiraut -
Efterrätten har jag inte löst och är lite osäker på förrätten, har ni några tips på efterrätten och ev förrätten?
Nyår närma sig och det är dags att lösa menyn.
I år tänkte jag välja drycken först och försöka matcha maten.
Förrätten :
1990 Deutz Champagne Brut Millésimé - Jordärtskockssoppa
Huvudrätt:
Amarone della Valpolicella Classico 1990 - Hasselnötsbakat Rådjur med rotselleri och rådjurstartar
Efterrätt
1990 Château Suduiraut -
Efterrätten har jag inte löst och är lite osäker på förrätten, har ni några tips på efterrätten och ev förrätten?