Försöker mig på en ny tematråd på förekommen anledning.
Gjorde mig nyss en upphottad version av gamla "patentsmörgåsen":
En skiva långjäst surdegsbröd. tunt lager dijonsenap, en driva smörfrästa champinjoner, stekt ägg. Allt toppat med tunna skivor falukorv.
Vad dricker man till detta? En skvätt av den vita 2004 Château Fieuzal från Pessac-Léognan fick duga.
KABOOOOM!!! En fullständig smakexplosion! Ur det unga, strama och ännu lite ektunga vinet lockades toner av rostade nötter, mandelmassa(minus sötman) och mogna gula frukter som svepte in svampen, senapen och allt det goda. En av de bästa kombinationerna på MYCKET länge!
Vad har ni andra att komma med?
Gjorde mig nyss en upphottad version av gamla "patentsmörgåsen":
En skiva långjäst surdegsbröd. tunt lager dijonsenap, en driva smörfrästa champinjoner, stekt ägg. Allt toppat med tunna skivor falukorv.
Vad dricker man till detta? En skvätt av den vita 2004 Château Fieuzal från Pessac-Léognan fick duga.
KABOOOOM!!! En fullständig smakexplosion! Ur det unga, strama och ännu lite ektunga vinet lockades toner av rostade nötter, mandelmassa(minus sötman) och mogna gula frukter som svepte in svampen, senapen och allt det goda. En av de bästa kombinationerna på MYCKET länge!
Vad har ni andra att komma med?