Anders Nordwall
Medlem
Hej!
Jag och min sambo ska gifta oss och till bröllopsmiddagen kommer vi äta vår absoluta favoritmat, hjortfilé!
Denna serveras med timjansrostad färskpotatis, sparris, vitlöksbakade körsbärstomater, basilikaaioli och ruccolacreme. En massa gott och mycket örter alltså.
Drömmen vore ju en riktigt fin barolo till detta men då vi har en snäv budget och vår catering tar ut fullt restaurangpåslag måste vi hamna på ett vin motsvarande 150 till högst 200 på systemet. Sitter någon inne på ett bra tips som kan passa till detta?
Stort tack på förhand!
/ Anders och Matilda
Jag och min sambo ska gifta oss och till bröllopsmiddagen kommer vi äta vår absoluta favoritmat, hjortfilé!
Denna serveras med timjansrostad färskpotatis, sparris, vitlöksbakade körsbärstomater, basilikaaioli och ruccolacreme. En massa gott och mycket örter alltså.
Drömmen vore ju en riktigt fin barolo till detta men då vi har en snäv budget och vår catering tar ut fullt restaurangpåslag måste vi hamna på ett vin motsvarande 150 till högst 200 på systemet. Sitter någon inne på ett bra tips som kan passa till detta?
Stort tack på förhand!
/ Anders och Matilda