Jimmy Forsman
I det stora hela tämligen meh...
Åt på Djuret/Leijontornets nya gastropub Pubology igår och det var riktigt, riktigt bra.
Snygg lokal, liten och mysig, och samma kompetenta, avslappnade och trevliga bemötande. Kan verkligen rekommenderas bara av den anledningen! Konceptet är enkelt, en liten avsmakningsmeny för 495 spänn med dryckespaket till för 195 spänn. Eller lite plock i form av ostron och annat kul, sen smårätter, mellanrätter och stora rätter (samma uppdelning som även förekommer på ölen för övrigt). Jag gjorde det kapitala misstaget att beställa in två ostron och en skål friterade svålar med två olika majjo till förrätt och den ödesdigert namngivna hambugrande (it was NOT a joke). Mätt som man var efter den enorma skålen med grishud så kommer det in en ödesdiger burgare på 250 gram färs, täckt med gruyere och bacon samt en flod av dressing.
Jag var inte beredd på detta och åt tills jag dog.
Klockan 21:50 erkände jag mig besegrad, betalade och gick hem och somnade medan mina kära vänner fortfarande satt kvar.
Sammanfattningsvis så är det en massiv rekommendation, men var medvetna om att det är stora portioner om man beställer de stora tallrikarna. Galet gott dock!
Som en liten passus så kan jag säga att jag när jag kom in i lokalen och kände stämningen blev sugen på att börja jobba restaurang igen för första gång på länge.
Snygg lokal, liten och mysig, och samma kompetenta, avslappnade och trevliga bemötande. Kan verkligen rekommenderas bara av den anledningen! Konceptet är enkelt, en liten avsmakningsmeny för 495 spänn med dryckespaket till för 195 spänn. Eller lite plock i form av ostron och annat kul, sen smårätter, mellanrätter och stora rätter (samma uppdelning som även förekommer på ölen för övrigt). Jag gjorde det kapitala misstaget att beställa in två ostron och en skål friterade svålar med två olika majjo till förrätt och den ödesdigert namngivna hambugrande (it was NOT a joke). Mätt som man var efter den enorma skålen med grishud så kommer det in en ödesdiger burgare på 250 gram färs, täckt med gruyere och bacon samt en flod av dressing.
Jag var inte beredd på detta och åt tills jag dog.
Klockan 21:50 erkände jag mig besegrad, betalade och gick hem och somnade medan mina kära vänner fortfarande satt kvar.
Sammanfattningsvis så är det en massiv rekommendation, men var medvetna om att det är stora portioner om man beställer de stora tallrikarna. Galet gott dock!
Som en liten passus så kan jag säga att jag när jag kom in i lokalen och kände stämningen blev sugen på att börja jobba restaurang igen för första gång på länge.