Tänkte om vi kunde ha en tråd där forumet samlar sin kompetens kring sallader i alla dess former!
Jag själv är jättedålig på att göra sallad, både som varmrätt och som tillbehör - därav att jag behöver er hjälp!
En klassisk lördagsmiddagen för mig blir ofta utskuren biff, klyftor, bea, rött vin och en enkel sallad.
Då brukar jag bara blanda gurka, paprika, majs, fetaost och romansallad med lite olivolja och italiensk salladskrydda. Brukar skippa tomater till rött vin, brukar inte bli bra enligt min mening.
Berika mig! Hur är er bästa sallad?
Jag själv är jättedålig på att göra sallad, både som varmrätt och som tillbehör - därav att jag behöver er hjälp!
En klassisk lördagsmiddagen för mig blir ofta utskuren biff, klyftor, bea, rött vin och en enkel sallad.
Då brukar jag bara blanda gurka, paprika, majs, fetaost och romansallad med lite olivolja och italiensk salladskrydda. Brukar skippa tomater till rött vin, brukar inte bli bra enligt min mening.
Berika mig! Hur är er bästa sallad?