This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Mogen röd Loire är riktigt gott, kan ju vara lite mineraler i den, men om frukten lever och balanserar så blir det bra. Tror jag har en C-D l'Echo 2004 i källaren fortfarande, den kan nog ligga något år till.
Mogen röd Loire är riktigt gott, kan ju vara lite mineraler i den, men om frukten lever och balanserar så blir det bra. Tror jag har en C-D l'Echo 2004 i källaren fortfarande, den kan nog ligga något år till.
Har druckit både 76r, 80-talare och 78r med karaktären i behåll. Någon flaska har varit kass, men de flesta har funkat bra, om än inte varit i sin bästa form i livet mest troligt. Mycket lagringsbart vin om man inte har problem med kombon grön paprika och grus, typ.
Mogen röd Loire är riktigt gott, kan ju vara lite mineraler i den, men om frukten lever och balanserar så blir det bra. Tror jag har en C-D l'Echo 2004 i källaren fortfarande, den kan nog ligga något år till.
Kanske snarare för den friska lingonaktiga bärigheten
När jag började lära mig om vin för sådär 25+ år sedan så sade man oftast att unga viner är bäriga, sedan övergår de till fruktiga, senare mogna... Men jag är ju ingen expert längre, bara njutare
Kanske snarare för den friska lingonaktiga bärigheten
När jag började lära mig om vin för sådär 25+ år sedan så sade man oftast att unga viner är bäriga, sedan övergår de till fruktiga, senare mogna... Men jag är ju ingen expert längre, bara njutare
Jag plockade ett par Wittmann Morstein 2015 och ett par As Caborcas. Sen råkade två Palmer 08 slinka med av bara farten (för att @Jimmy Forsman hetsade).
Grön paprika kanske också kan räknas som frukt? (Fast i och för sig finns det numera förvånansvärt mycket svarta vinbär i många av dem, utan några gröna toner.)