This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
En klassiker som alltid är värd några extra kilometer (ligger ju i norra utkanterna av Köpenhamn) är Erwin Lauterbach's legendariska restaurang Saison. Speciellt menyerna brukar vara både påhittiga och prisvärda.tobbe81 skrev:Som sagt tänk lite i stuk med vasa eggen Rolfs kök å Proviant så ligger vi på en nivå som alla förstår vad jag är på jakt efter.
NonPlusUltra skrev:En klassiker som alltid är värd några extra kilometer (ligger ju i norra utkanterna av Köpenhamn) är Erwin Lauterbach's legendariska restaurang Saison. Speciellt menyerna brukar vara både påhittiga och prisvärda.
Bubblaren skrev:Någon som vet om det är bra att sitta i baren och om det går att boka plats där?
(Har jag tur så ser somlig specialist denna fråga )
Bubblaren skrev:Någon som vet om det är bra att sitta i baren och om det går att boka plats där?
(Har jag tur så ser somlig specialist denna fråga )
anders skrev:Undvik att sitta vid själva baren om du vill att vinerna ska dofta annat än lime (egen erfarenhet). Det finns dock ett antal riktiga bord och där går det utmärkt att sitta, både för att äta maten (vilket jag tyvärr inte har gjort) och prova de olika läckerheterna som Arvid smyger runt med.
Tror inte att de delar källare men det är samma ägare och de gör nog gemensamma inköp. Du lär inte bli besviken på vinlistan men ta med dig mycket pengar.Bubblaren skrev:Nu har jag bokat Le Sommelier, gillade deras meny. Hoppas det är bra.
Visst delar de vinkällare med Mash?
NonPlusUltra skrev:Du är en så känslig kille, Anders - lite lime är väl bara trevligt...
Bubblaren skrev:Har messat Arvid, här hoppas på svar snart