Blev bjuden på en avskedsmiddag i fredags där mina 12 närmsta vänner hade hyrt Stefans lokal på Rådmansgatan.
Först var det lite plockmat och en liten kopp hummersoppa.
Till det 2004 David Léclapart l ´Artiste och Diebolt Fleur du Passion 99 magnum
Pilgrimsmussla, Belon, citron och hasselnötter.
1996 R&L Legras cuvée St Vincent magnum och 1990 Salon magnum
Domtafläsksida, champinjoner & créme double, kål
1988 Henriot Les Enchanteleurs magnum och Krug1988
Blodduva, jordärtskocka, rödbetor, toppmurklor.
2003 Barolo Giacomo Conterno, 1995 Penfolds Grange och Ch Palmer(Margaux) 1990
Gorgonzola, frasig smördeg, karamelliserade päron & valnötter.
1966 Krohn Colheita tawny, Port
Kokossorbet, vaniljcréme & ananas.
1989 Ch Suduiraut
Avslutade middagen med en 1993 Pol Roger på magnum.
Sen blev det ett gäng magnumskumpor, Jack Daniels, 2 limoresor och hemgång vid 6 på morgonen...
Först var det lite plockmat och en liten kopp hummersoppa.
Till det 2004 David Léclapart l ´Artiste och Diebolt Fleur du Passion 99 magnum
Pilgrimsmussla, Belon, citron och hasselnötter.
1996 R&L Legras cuvée St Vincent magnum och 1990 Salon magnum
Domtafläsksida, champinjoner & créme double, kål
1988 Henriot Les Enchanteleurs magnum och Krug1988
Blodduva, jordärtskocka, rödbetor, toppmurklor.
2003 Barolo Giacomo Conterno, 1995 Penfolds Grange och Ch Palmer(Margaux) 1990
Gorgonzola, frasig smördeg, karamelliserade päron & valnötter.
1966 Krohn Colheita tawny, Port
Kokossorbet, vaniljcréme & ananas.
1989 Ch Suduiraut
Avslutade middagen med en 1993 Pol Roger på magnum.
Sen blev det ett gäng magnumskumpor, Jack Daniels, 2 limoresor och hemgång vid 6 på morgonen...