SV: Stora middagstråden
kl.18:00 sa du, och adressen är?
En annan har äntligen börjat få tillbaka mat och vinsuget efter en veckas dunderförkylning, tur det för på tisdag är det Le Rouge!
Krug skrev:Slängde in 1,5 kilo fransyska med en pava rödtjut och lite svartpeppar i ugnen på 125 grader klocka 09.30 imorse och det står och puttrar långsamt. Jag tänkte att jag skulle prova lite varianter så jag hällde precis på en burk passerade tomater och lite finhackad vitlök och schalottenlök.
Nu ska det få stå och gotta sig till klockan 18 ungefär (vi får se hur det ser ut om det behöver mer tid).
Till lunch blir det Edamame med olika varianter av dumplings till och en skön dipsås och ett glas Dog Point Sauvignon Blanc till det!
kl.18:00 sa du, och adressen är?
En annan har äntligen börjat få tillbaka mat och vinsuget efter en veckas dunderförkylning, tur det för på tisdag är det Le Rouge!