SV: The world's 50 best restaurants 2008
Har bara ätit hans färdigmat. ;D
Det var så att vi beställde hotellrum i Bordeaux en gång och då ingick ett pentry, så istället för att gå ut och äta varje kväll lagade vi maten själva. Det visade sig att Robuchon, likväl som Paul Bocuse och Bernard Loiseau satt sina namn på färdigmat som finns. Robuchons ankparmentier är riktigt lysande, och en praktisk ugnsform i keramik medföljer. Den kostade runt 45 spänn när jag var ner.
Det du, gamle Dafgård, gå hem och lägg dig du...
Till topic tycker jag policyn på El Bulli känns sjuk, man ska visst numera skriva varför man är värdig att äta i deras matsal. Det känns löjligt det där.
Dejzan skrev:Jag blir lika förvånad varje gång jag ser L'atelier Joel Rebouchon få en hög placering. Visst är det ett schysst ställe, men så bra är det inte.
Edit: Potatispuren är iofs nästan värd ett besök i sig....
Har bara ätit hans färdigmat. ;D
Det var så att vi beställde hotellrum i Bordeaux en gång och då ingick ett pentry, så istället för att gå ut och äta varje kväll lagade vi maten själva. Det visade sig att Robuchon, likväl som Paul Bocuse och Bernard Loiseau satt sina namn på färdigmat som finns. Robuchons ankparmentier är riktigt lysande, och en praktisk ugnsform i keramik medföljer. Den kostade runt 45 spänn när jag var ner.
Det du, gamle Dafgård, gå hem och lägg dig du...
Till topic tycker jag policyn på El Bulli känns sjuk, man ska visst numera skriva varför man är värdig att äta i deras matsal. Det känns löjligt det där.