Anders Landström
Medlem
SV: Tips! Bästa skumpan för trehundring?
För att vara korrekt så ger Richard Juhlin Black Label 70 poäng men han förordar lagring, i upp till 20 år då den är väldigt vass och innehåller en hel del syra.
Jag håller med dig om att Lanson utvecklats men inte för Black Label. Att Bruno Paillard nu är en av ägarna kanske borgar för att Lanson kommer tillbaka till den klass de höll på 50-60 talet
PS. Har också för mig att RJ sågade Lanson Rose i samband med sågningen av Systembolagets champagnesortiment år 1999 DS
Hans A-g skrev:Krug88
"Lanson går ju inte att dricka, fullkomligt vidrig"
Undrar när du drack Black Label senast (när Juhlin fördömde den -99?) - Lanson har förbättrats markant sista året.
När nån kommer med såna här stroppigheter finns bara ett: BLINDTEST. 30 blandade champisar, Lanson en av dem.
Jag tror du då skulle lära dig mycket - bl a om dig själv...
För att vara korrekt så ger Richard Juhlin Black Label 70 poäng men han förordar lagring, i upp till 20 år då den är väldigt vass och innehåller en hel del syra.
Jag håller med dig om att Lanson utvecklats men inte för Black Label. Att Bruno Paillard nu är en av ägarna kanske borgar för att Lanson kommer tillbaka till den klass de höll på 50-60 talet
PS. Har också för mig att RJ sågade Lanson Rose i samband med sågningen av Systembolagets champagnesortiment år 1999 DS