SV: Tråden om restauranger där man fortfarande får bra mat och god service
Nu är en annan tebax i staden. Vad sägs om 19 glas i veckan? Vore kul om vi kan slinka in när Peter, den dynamiske ägaren, är där vilket kanske Vintjejen kan kolla upp. Som det ser ut nu kan jag alla dagar utom tisdag.
Hur ser det ut för er andra?
http://www.19glas.com/ Vad frestar er mest?
Onsdag 12 Augusti
En sked med kantareller
Tartar of chantarelles
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Lammvariationer
Steak and sweetbread of lamb
och
Roquefort och valnötter
Most famous french cheese and roasted walnuts
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
Torsdag 13 Augusti
Avruga och kantarellkräm på sked
Caviar and mousse of chantarelles
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Renrostbiff med sin egen buljong
Pot au feu of reindeer and summer vegetabless
och
Gruyère Reservé
Swiss cheese
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
Fredag 14 Augusti
En sked lammleverparfait och kantareller
Parfait of lambsliver and chantarelles
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Saltimboca av majskyckling och finaste skinka
Corn fed chicken with Parmaham and mozzarella
och
Braciuk Barbera
This cheese has been in wine for 6 months!
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
Lördag 15 Augusti
Kantarellsoppa
Cream of Chantarelles and Cognac
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Helstekt hängmörad biff från Skillebyholm
Hangtender sirloinsteak of Beef Bordelaise
och
Randie från Skärvången
“half cow half goat”
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
J.S. skrev:Hehe...Kanske någon kvälll nästa vecka? (har semester då).
Nu är en annan tebax i staden. Vad sägs om 19 glas i veckan? Vore kul om vi kan slinka in när Peter, den dynamiske ägaren, är där vilket kanske Vintjejen kan kolla upp. Som det ser ut nu kan jag alla dagar utom tisdag.
Hur ser det ut för er andra?
http://www.19glas.com/ Vad frestar er mest?
Onsdag 12 Augusti
En sked med kantareller
Tartar of chantarelles
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Lammvariationer
Steak and sweetbread of lamb
och
Roquefort och valnötter
Most famous french cheese and roasted walnuts
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
Torsdag 13 Augusti
Avruga och kantarellkräm på sked
Caviar and mousse of chantarelles
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Renrostbiff med sin egen buljong
Pot au feu of reindeer and summer vegetabless
och
Gruyère Reservé
Swiss cheese
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
Fredag 14 Augusti
En sked lammleverparfait och kantareller
Parfait of lambsliver and chantarelles
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Saltimboca av majskyckling och finaste skinka
Corn fed chicken with Parmaham and mozzarella
och
Braciuk Barbera
This cheese has been in wine for 6 months!
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais
Lördag 15 Augusti
Kantarellsoppa
Cream of Chantarelles and Cognac
och
Kräftor från Loren ost från Boxholm och Burträsk
Swedish crayfish cheese & bread
och
Helstekt hängmörad biff från Skillebyholm
Hangtender sirloinsteak of Beef Bordelaise
och
Randie från Skärvången
“half cow half goat”
och
Äppelkaka av mina äpplen med vaniljsås
Tarte tatin of Transparante Blanche with Crème Anglais