Emanuel
Instagram; Swedish Champagne Dude
När vårsolen börja värma trallvirket duggar grilltrådarna tätt och forumet har redan avhandlat bra rödtjut runt den osande grillen och andra alkoholdrycker som passar bra på terrassen.
Nu undrar jag således vad det allvetande forumet har för strategier gällande balkongens härskare på bubbelfronten?
För egen del så har jag bullat upp med en låda NV Rosé från Chartogne-Taillet samt förhoppningsvis en låda rosé från Alfred Tritant (lite oklart var den håller hus).
Därtill har jag några bjudlådor med fruktig och söt Prosecco i beredskap som smakar apa och finkel men som brukar uppskattas stort av mindre nogräknade terassvinssnyltare som man vill hålla borta från de bättre utbudet.
I övrigt blir det nog lite spontana stölder från ordinarie sortiment i källaren, det måste ju inte vara rosa bara för att man är omgiven av mygg och tryckat virke... (Men det är tuffare)
Så vad bubblar i era glas i sommar?
Nu undrar jag således vad det allvetande forumet har för strategier gällande balkongens härskare på bubbelfronten?
För egen del så har jag bullat upp med en låda NV Rosé från Chartogne-Taillet samt förhoppningsvis en låda rosé från Alfred Tritant (lite oklart var den håller hus).
Därtill har jag några bjudlådor med fruktig och söt Prosecco i beredskap som smakar apa och finkel men som brukar uppskattas stort av mindre nogräknade terassvinssnyltare som man vill hålla borta från de bättre utbudet.
I övrigt blir det nog lite spontana stölder från ordinarie sortiment i källaren, det måste ju inte vara rosa bara för att man är omgiven av mygg och tryckat virke... (Men det är tuffare)
Så vad bubblar i era glas i sommar?